AŞIK VEYSEL ŞİİR YARIŞMASI SONUÇLANDI

Cumhurbaşkanlığımız tarafından 2023 yılının Aşık Veysel yılı ilan edilmesiyle öğrenciler arasında Aşık Veysel hakkında bir farkındalık oluşturulması amacıyla Yüreğir Bilim ve Sanat Merkezi tarafından düzenlenen Aşık Veysel Şiir Yarışması sonuçlandı.

Ulusal düzeyde gerçekleştirilen ve BİLSEM öğrencilerinin katılabildiği şiir yarışmasında “Doğa ve İnsan” temalı şiirleriyle ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri kendi kategorilerinde yarışmışlardır.

Türkiye genelinde 128 BİLSEM ’den 323 şiirin katıldığı yarışmanın kazananları 5 Ocak 2024 tarihinde toplanan yarışma jürisi tarafından belirlenmiştir.

Yüreğir BİLSEM olarak, yarışmamıza katılan tüm kurumlara, sevgili öğrencilere, danışman öğretmenlere teşekkür ediyoruz.

08.01.2024 1747