Yüreğir Bilim ve Sanat Merkezi'nde İlk Ders Zili Heyecanı

Yüreğir Bilim ve Sanat Merkezi'nde İlk Ders Zili Heyecanı

Yüreğir Bilim ve Sanat Merkezi'nde ilk ders zili çaldı. Adana İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yaşar KOÇAK, Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat ÇELİK, Yüreğir Bilim ve Sanat Merkezinin ilk ders zilini çaldılar.  

17.09.2022 1098

Adana İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yaşar KOÇAK, Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat ÇELİK, Yüreğir Bilim ve Sanat Merkezinin ilk ders zilini çaldılar. Bilim ve Sanat Merkezi Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerle sohbet eden Sayın Yaşar KOÇAK, Yüreğir İlçesi'ne güzide bir eğitim kurumunun kazandırılmasından duyduğu memnuniyeti belirterek, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat ÇELİK: "Adananın yükselen değeri Yüreğir İlçemize kazandırdığımız Yüreğir Bilim ve Sanat Merkezi'nin haklı gururunu yaşıyoruz. Merkezimizin ilçemize kazandırılmasında inancımıza destek veren başta il müdürümüz Sayın Yaşar KOÇAK Bey'e teşekkürlerimi sunuyorum. Özel yetenekli öğrencilerimizin bilimin gerekleriyle donatılarak katma değeri yüksek projelere imza atacağını düşünüyorum. Merkezimizde verilecek proje eğitimleri ile ilçemiz öğretmenleri, Milli Eğitim Bakanlığımız 2023 Vizyonuna uygun şekilde daha donanımlı ve üretken hale gelebilecektir." dedi.

Adana İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yaşar KOÇAK ve Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat ÇELİK, Yüreğir Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Tolgahan BOSTAN'dan yapımı devam eden atölyeler hakkında bilgi alarak ziyaretlerini tamamladılar.